Luft til vand varmepumpe


Med en luft til vand-varmepumpe genbruger du varmen i udeluften til at opvarme din bolig og dit brugsvand. Det er en både miljøvenlig og prisbesparende varmeløsning i forhold til varmekilder som oliefyr, pille fyr eller naturgas. Hos AG VVS Teknik hjælper vi dig gennem hele processen – lige fra rådgivning og dimensionering til installering, placering og serviceftersyn af din luft til vand-varmepumpe

Vi er certificeret VE Installatør 

Baxi Luft til vand varmeanlæg

Metrotherm Luft til vand varme anlæg

DVI Luft til vand varme ude del.

 DVI Luft til vand varmeanlæg, Princip diagram 

Fjernvarme

Der er mange fordele ved at få et nyt fjernvarmeanlæg, både for dig og for klimaet. Fjernvarme er blandt de mest CO2 neutrale måder at opvarme en bolig på, og har hverken lugt- eller støjgener. Et fjernvarmeanlæg er altså både godt for både ude- og indeklimaet.

Desuden er der mange penge at spare på et nyt fjernvarmeanlæg. Ældre fjernvarmeanlæg er som regel ikke nær så effektive og energibesparende som de moderne anlæg, og de koster derfor mere i drift. Ifølge Teknologisk Institut er der fejl i installationen af varmeanlægget i mere end 50% af danske hjem med fjernvarme. Og disse fejl bliver hurtigt dyre i længden.

Varmesystem til fjernvarme
Gaskedel

Gaskedler bruger naturgas til opvarmning af huset og brugsvand. Nye gaskedler er langt mere energieffektive end ældre, og udskiftningen til en ny type vil dermed reducerer varmeomkostningerne betragteligt. Ældre gaskedler kan, udover at være slidte, have problemer med at leve op til de nyeste standarder for miljøbelastning og effektivitet. Ældre gaskedler er i en række tilfælde også dårligere isoleret end i dag, og udskiftning til nyt vil kunne aflæses i lavere varmeomkostninger. Vi leverer, monterer og servicerer gaskedler af høj kvalitet fra Viessmann – det er din garanti for driftssikkerhed og mange års levetid.

Kontakt os for en vurdering af, om det er på tide med udskiftning af gaskedlen.

Produkter vi sælger

Vi sælger og monter 2 produkter Vaillant / Baxi

Begge produkter har vi stort reservedelslager i, og stor erfaring i servicering 

Gulvvarme

Gulvvarme er en effektiv og elegant løsning, når der skal installeres varme i boligen. Med gulvvarme får du behageligt varme gulve, og meget små temperaturvariationer i dine forskellige rum og værelser. Er du på udkig efter moderne gulvvarme til en lav pris, så finder du her på siden vores brede udvalg af alt hvad du skal bruge til din gulvvarme

Vores foretrukne produkt er Wavin

Kedler fastbrændsel

Fast brændsel-kedlerne er automatiserede så vidt det er muligt og leveres standard med klimastyring, selvtænding, selvrensende funktion og med iltstyring til modulerede drift.

Vores hoved leverandør er Baxi


Oliekedler

Vi servicere og reparer alle mærker olie fyr.  

Vi er certificeret Or Installatør

Pilleanlæg
Radiator

Purmo radiatorer i flere udformninger 

Solvarme

Solvarme fra vaillant