Nyt badeværelse?

Skal du have et nyt badeværelse eller renoveret det gamle?

Mange ældre badeværelser er både for små og for dårligt indrettede set med nutidsøjne. Men tag os med på råd, og lad os give dig et overblik over mulighederne – uanset om det er en stor eller lille sag. Vi har erfaring i alle sanitetsopgaver, fra udskiftning af faldstamme, opsætning af et nyt toilet – til total renovering.

Spar penge og skån miljøet med et vandbesparende toilet

Måske er det ikke lige tiden til at udskifte hele badeværelset, men har du et toilet af ældre dato, bruger det faktisk helt op til ti liter vand hver eneste gang, du skyller ud!

Du kan derfor gøre både miljøet og din pengepung en tjeneste ved at skifte det ud med et nyt, vandbesparende et af slagsen. Afhængig af hvilken type du vælger, kan du komme helt ned på tre liter vand pr. Skyl. Det er da en besparelse, der er til at tage og føle på.

Viser håndklædetører

En håndklædetørrer er den lille, ekstra luksus, som gør hverdagen så meget bedre. Det som lige får dig til at smile og nyde øjeblikket, uanset hvor stresset du er.

Viser væghængt toilet

Mange vælger et vægthængt toilet af æstetiske grunde, når de renoverer deres badeværelse. Det lette indtryk med cisternen elegant skjult bag væggen, og et toilet der nærmest svæver over gulvet, skaber en perfekt harmoni i badeværelset

Vis stående vask

Håndvaskene kan leveres med eller uden platform for hanehul. Platformen kan samtidig fungere som sæbeholder eller andre ting. Det keramiske afløb fuldender elegant den flotte serie.

Køkkenet

Vi sørger for alt indenfor vand, varme og sanitet, uanset om du skal have nyt køkken, eller renovere dit gamle.
Har du brug for professionel rådgivning og vejledning i forbindelse med dine VVS-installationer i dit køkken, så er vi altid parate til at svare på dine spørgsmål.

Nyt Køkken

Skal du have helt nyt køkken, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi rådgiver dig indenfor VVS og alt, hvad der dertil hører. Vi hjælper dig til gode og funktionelle løsninger, så køkkenvask, vandhane og afløb er placeret godt og praktisk.

Vedligeholdelse af køkkenet

Har du problemer med en vandhane, der drypper, kontakt Ag VVS Teknik.

Køkkenarmatur

En køkkenvask er en vigtig del af dit køkken, og det er derfor afgørende, at du sørger for at vælge en, der passer til dine behov.

Køkkenarmatur 9000E Flexi - FM Mattsson

En ny generation af blandingsbatterier, der er miljøtilpasset ned til mindste detalje. Blandingsbatteriet giver et smukt indtryk og bidrager til et teknisk fuldendt køkken.

Afløbsrør

Hjemmets afløb er en vigtig VVS installation, da de skal sikre, at du kommer af med dit spildevand, på en god og forsvarlig måde.